Claesens ondergoed en pyjamas

claesens-pyjama.jpg  

 
Claesen's Hemd €15,95
Claesen's 2-pack boxers €19,95
Claesen's Hemd €15,95
Claesen's 2-pack boxers €19,95
Claesen's Hemd €15,95
Claesen's 2-pack boxers €18,95
Claesen's Hemd Van €15,95 Voor €13,96
Claesen's 2-pack boxers Van €18,95 Voor €14,96
Claesen's Hemd Van €15,95 Voor €13,96
powered by myShop.com
Claesens ondergoed

Hip met een knipoog. Dit merk is zeer vooruitstrevend op het gebied van kinderondergoed en kinderpyjama. Met de stripes, stars, rozenprint, ruit, cars, maar ook met de basics embroidery, zwart en de denimcollectie is Claesens ondergoed  al snel onderscheidend. Claesens is 1 van de eerste merken die met zwart kinderondergoed op de markt is gekomen en de welbekende panterprint is dan ook niet meer weg te denken.

Claesens ondergoed voor meisjes heeft een erg mooie pasvorm. Met deze speciale pasvorm is er geen naad meer achter en aan de zijkanten. Dat maakt het dat veel moeders kiezen voor dit merk. Met bijpassende hemdje maak je het setje helemaal compleet. Claesens voor jongens is helemaal stoer. Printjes met dieren, computerspelletjes, de belevingswereld van kinderen komt helemaal terug in dit kinderondergoed. Stoere hemdjes met boxers die per 2 stuks verpakt zijn. Claesens komt 2 keer, of eigenlijk 4 keer per jaar met een nieuwe seizoenscollectie op de markt. Zomer, hoogzomer, maar ook winter en hoog winter. Hierdoor vind je altijd de leukste printjes. Naast deze jaarlijkse collecties die ook vaak als claesens sale aangeboden wordenn, is er ook een NOS collectie. Deze Never Out of Stock collectie is altijd te bestellen en te verkrijgen in alle maten. Denim, black, Embroidery, maar ook stripes en roze. Kun je een artikel niet vinden of wil je advies? Stuur dan een mail naar info@ondergoedvoorkinderen.nl, wij staan graag voor je klaar.

Claesens pyjama

Met een kinderpyjama van Claesens kom je lekker de winter door. Een kinderpyjama bestaande uit pyjamasuit, pyjamabroek, pyjamajurk, eigenlijk heeft Claesens altijd prachtige en comfortabele pyjama's waar je lekker in kunt chillen. Checks, stripe, panter, games. Met diverse thema's zit er altijd een leuke kinderpyjama voor je bij. En kies je voor warm en comfortabel? Dan is er ook nog altijd de flanellen pyjama, meestal met de traditionele ruit, maar ook wel eens met streepjes.

Steeds meer wordt er gekozen voor een pyjama als sinterklaascadeau of onder kerstboom. Wellicht een leuke tip voor dit jaar. Geef eens een leuke Claesens pyjama cadeau!