Claesens ondergoed

Hip met een knipoog. Dit merk is zeer vooruitstrevend op het gebied van kinderondergoed en kinderpyjama. Met de stripes, stars, rozenprint, ruit, cars, maar ook met de basics embroidery, zwart en de denimcollectie is Claesens ondergoed  al snel onderscheidend. Claesens is 1 van de eerste merken die met zwart kinderondergoed op de markt is gekomen en de welbekende panterprint is ook niet meer weg te denken.


Claesens ondergoed meisjes

Claesens meisjes ondergoed heeft een erg mooie pasvorm voor zowel het hemde als de boxers. De boxers hebben een speciale pasvorm zodat er geen naad meer achter en aan de zijkanten zit. Door deze pasvorm met verschillende dessins in te zetten, creëer je een eigen, eigentijdse boxer. Dat maakt het dat veel moeders kiezen voor dit merk. Met bijpassende hemdje maak je het ondergoed setje helemaal compleet.


Claesens ondergoed jongens

Claesens voor jongens is helemaal stoer. Printjes met dieren, computerspelletjes, de belevingswereld van kinderen komt helemaal terug in dit kinderondergoed. Stoere hemdjes met boxers die per 2 stuks verpakt zijn. Claesens komt 2 keer, of eigenlijk 4 keer per jaar met een nieuwe seizoenscollectie op de markt. Zomer, hoogzomer, maar ook winter en hoog winter. Hierdoor vind je altijd de leukste printjes.


NOS collectie

Naast deze jaarlijkse collecties die ook vaak als claesens sale aangeboden worden, is er ook een NOS collectie. Deze Never Out of Stock collectie is altijd te bestellen en te verkrijgen in alle maten. Denim, black, Embroidery, maar ook stripes en roze.


Heb je een vraag?

Kun je een artikel niet vinden of wil je advies? Stuur dan een mail naar info@ondergoedvoorkinderen.nl, wij staan graag voor je klaar.


Claesens pyjama

Met een kinderpyjama van Claesens kom je alle nachten heerlijk door. Een kinderpyjama bestaande uit pyjamasuit, pyjamabroek, pyjamajurk, eigenlijk heeft Claesens altijd prachtige en comfortabele pyjama's waar je lekker in kunt chillen. Checks, stripe, panter, games. Met diverse thema's zit er altijd een leuke kinderpyjama voor je bij. En kies je voor warm en comfortabel? Dan is er ook nog altijd de flanellen pyjama, meestal met de traditionele ruit, maar ook wel eens met streepjes.
Steeds meer wordt er gekozen voor een pyjama als cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid. Wellicht een leuke tip voor dit jaar. Geef eens een leuke Claesens pyjama cadeau!
 

Contact/over ons
Veel gestelde vragen                         
Maattabel
Links

Nieuwsbrief
Blog
In de media
Kinderondergoed                                            

Merken
Vingino
Claesen's
Bjorn Borg
Petit Bateau                     
Ten Cate 
Muchachomalo

facebook_logo.png   YouTube_logo.png