JONGENS ONDERGOED

Jongensondergoed bestel je natuurlijk bij Ondergoedvoorkinderen.nl. Ons assortiment jongensondergoed bevat een brede selectie met eigentijdse boxershorts van effen tot hippe prints met felle kleuren. Of je nu zoekt naar een boxershorts met lange- of korte pijp of gewoon een praktische slip, bij ondergoedvoorkinderen is de keuze altijd reuze. Boxershorts, jongensslips en jongensboxers tegen scherpe prijzen!


Boxershorts jongens

Een lekker zittende boxershort voor jongens is niet meer weg te denken. Veelal gecombineerd met een aansluitend T-shirt, of een hemd in hetzelfde printje wat een ondergoedset helemaal compleet maakt. Naarmate de jongens groter worden mag de boxershort gezien worden. En dan hebben we het natuurlijk over de elastieken band. Met merk of zonder merk, als er maar over nagedacht is en je trots kunt laten zien waar jij voor kiest. Deze hype was een tijd een hype, maar nu al zo lang,dat deze trend die niet meer is weg te denken en geldt voor jong tot oud.


Jongensslip

Ja, er zijn zeker jongens die een slip dragen, gewoon, omdat ze het lekkerder vinden zitten dan een boxer. Een slip is niet te veel, heeft geen pijpjes en is makkelijk om aan en uit te trekken, dus zo vreemd is het nu ook weer niet. En laten we eerder zijn, 10 jaar geleden bestonden er nog nauwelijks boxershorts. Dus niet vreemd opkijken, een slip met bijpassend hemdje is gewoon verkrijgbaar.


Hemd of shirt

En als we het dan toch over een slip hebben, hoe staat het met het hemd. Het hemd heeft niet zo veel ingeleverd en dat heeft alles te maken met het feit dat er hele leuke setjes te koop zijn van boxers met bijpassend hemd in dezelfde print. Dan blijft een hemd gewoon heel stoer. Zo stoer zelfs, dat je op een zonnige dag je jongenshemd gewoon draagt op je spijkerbroek. En dat t-shirt, dat blijft altijd, je hoeft alleen te keizen voor een v-hals of ronde hals.

Merk of geen merk, het moge duidelijk zijn dat alles mag en alles kan.wel is het leuk als je erover nagedacht hebt. Met de merken Ten Cate als basic underwear voor de kleintjes, Bjorn Borg en Muchachomalo en Claesens voor de groters moet dat zeker gaan lukken.
Veel plezier met winkelen in de onze webshop, de keuze is reuze en vinden het leuk als je bij ons jouw ongekende en onvergetelijke onderbroek besteld!