Muchachomalo kinderondergoed

       

Muchachomalo kinderondergoed

Wat betekent Muchachomalo eigenlijk? Het woord komt uit het spaans en betekent Bad boy, "stoute jongen". Vandaar al deze opzienbarende printjes met allen een diepere betekenis….
 

Chicamala ondergoed meisjes 

Het ondergoed meisjes bestaat uit hemdjes met spaghettibandjes en met brede banden met bijpassende slips en bijpassende boxers in de kleuren wit, grijs, donkerblauw, en blauw met witte stip. De boxers en slips zijn per 2 stuks verpakt en daarmee voordelig in prijs.

Muchachomalo ondergoed jongens 

De basics van kinderondergoed voor jongens is van eenzelfde kwaliteit en bestaat uit hemdjes met bijpassende boxers in de kleurstelling wit, blauw, zwart, grijs en streep. De boxers zijn per 2 stuks verpakt en hebben een goede pasvorm.

Tiener ondergoed

Tiener ondergoed is eigenlijk ondergoed dat tussen kinder en volwassen ondergoed in zit. Boxers, hemdjes en softtops of padded tops beginnen vanaf maat 140 en loopt door tot maat 176. Ook hierbij geldt dat het comfortabel moet zitten. Omdat niet alle tieners houden van opvallende prints, zijn de basics van Ten Cate uitgevoerd in zwart, wit en grijs en daarmee niet in het oog vallend ondergoed. Prima basics voor opgroeiende tieners. 

Waarom kiezen voor Muchachomalo?

  • materiaal bestaat uit 95% katoen en 5% elastine
  • dik katoen 210
  • perfecte pasvorm en zit daarmee comfortabel
  • duurzaam
  • prijs/kwaliteit verhouding is top