Grote uitverkoop! Tot wel 30% Korting op bijna de gehele collectie. Gratis verzending vanaf €50

Meisjes

Jongens

Maten

Merken

Prijs

Tags

Kleur

Materiaal

Verzending binnen 24 uur
Alle bekende merken
|
Sorteren op

WICK WINGS

WICK WINGS

KINDERKLEDING VAN NEDERLANDSE BODEM

Wick Wings, opgericht in 2019 door Fashion Friends, is een Nederlands kinderkledingmerk dat relaxt elegant is.

Onze Waarden

Wij geloven dat comfortabele, premium kleding veel vertrouwen geeft. Het stelt je hierdoor instaat echt te kunnen relaxen. Je kan eindelijk doen wat je had willen doen, te handelen en tot grote prestaties komen. Wick Wings is een op comfort gericht merk met als doel om comfortabele mode te creëren die vertrouwen geeft.

We ontwerpen en maken kleding die veelzijdig en tijdloos is. Verzorg de kleding goed en zorg ervoor dat de kleding weer aan een ander klein kind wordt doorgegeven.

We hebben bekwame ambachtslieden in India voor Wick Wings werken. Onze doelstelling is dat deze lieve mensen hun levensonderhoud en hun tradities kunnen voortzetten.

We houden onze toeleveringsketen zo kort als mogelijk en maken al onze kledingstukken van stof, knippen en naaien tot borduren op één plek: India.

We richten ons op de textiel die alleen sterke en natuurlijke vezels en gunstige eigenschappen hebben.

Wij maken gebruik van CO2-neutrale pakketverzending.

Bij Wick Wings geloven we zeker in slow fashion. Dit is het proces waarin we mooie “all seasons” kleding maken voor kinderen. De kleding die je eigenlijk nooit meer weg wilt doen maar wilt doorgeven aan de volgende generatie!

Wij geloven in slimmer en goed in te kopen en vooral minder te kopen wat slechts enkele maanden meegaat omdat de kwaliteit te wensen overlaat of te kort hip en trendy zal zijn.

Elk van onze kledingstukken is van begin tot eind zorgvuldig geselecteerd. We proberen de traditionele textieltechnieken in ere te houden en te behouden. Hierbij ondersteunen we de lokale ambachtslieden, de gemeenschap en de bedrijven.

Niets missen?

Ontvang nieuwe kindermode en speciale aanbiedingen direct in je mailbox.

Stel jouw vraag

Neem telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail bericht of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

info@ondergoedvoorkinderen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×