Grote uitverkoop! Tot wel 30% Korting op bijna de gehele collectie. Gratis verzending vanaf €50

Ruilen en retourneren

Binnen 14 dagen nadat je je pakket hebt ontvangen, mag je bij ons een retour aanmelden.

Neem contact op

Voorwaarden

Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) je bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Knip de labels niet los tijdens het passen. Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van ondergoedvoorkinderen.nl hebt ontvangen. Je nieuwe boxers, sokken of shirts passen mag natuurlijk! Maar hierbij is het noodzakelijk dat je aan de hygiëne denkt. Pas daarom je nieuwe boxers niet direct op de huid, maar altijd over een andere boxer of slip heen. Dit is nodig omdat we geen gebruikte of gewassen producten terugnemen. Vergeet niet het retour- en ruilformulier volledig in te vullen en bijbehorende orderbevestiging mee te sturen. Bewaar je verzendbewijs, welke je bij het afleverpunt ontvangt, totdat je retour door ons is verwerkt. Het afleverpunt voor Nederland is een postkantoor of een servicepunt van PostNL. Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door ondergoedvoorkinderen.nl. Op zowel nieuwe collectie als afgeprijsde artikelen krijg je je geld terug.

Download hier ons retourformulier.

Ruilen of retourneren op het bezoekadres

Je mag de bestelling ook komen omruilen of retourneren op ons bezoekadres aan de Klaroenstraat 54 in Weert. Dit kan alleen op afspraak en er kan niet gepast of gewinkeld worden.
Ruilen of retourneren op het bezoekadres kan binnen 14 dagen. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van het originele label en verpakking geretourneerd te worden. Je krijgt het aankoopbedrag op ons bezoekadres niet terug. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

Wil je de bestelling naar ons retour zenden? Dat kan natuurlijk ook! Het retouradres is:

Ondergoedvoorkinderen.nl

Klaroenstraat 54

6004 DN Weert

Ruilen

Wanneer je één of meerdere artikelen wil omruilen voor een ander artikel neem dan contact op met onze klantenservice via per e-mail naar info@ondergoedvoorkinderen.nl. Wij zorgen ervoor dat het telefonisch of per e-mail besproken artikel wordt gereserveerd zodat jij zeker bent van je omruiling!

Kosten ruilen

De verzendkosten voor het versturen van het nieuwe artikel zijn éénmalig voor ondergoedvoorkinderen.nl. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door ondergoedvoorkinderen.nl.

Retourneren

Zijn een of meerdere artikelen niet naar wens? Geen probleem, je mag ze binnen 14 dagen retourneren aan ondergoedvoorkinderen.nl. Meld de retournering vooraf aan via info@ondergoedvoorkinderen.nl. Wanneer ondergoedvoorkinderen.nl de retournering ontvangen heeft, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen op dezelfde wijze terug als de betaling heeft plaatsgevonden.

Kosten retourneren

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door ondergoedvoorkinderen.nl.

Niets missen?

Ontvang nieuwe kindermode en speciale aanbiedingen direct in je mailbox.

Stel jouw vraag

Neem telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail bericht of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

info@ondergoedvoorkinderen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×